mamina
Up to Osobní příběhy nemocných
mamina
je to hrozné, co píšete, moje mamina v poslední době má strašné bolesti v bederní části a bolest jí vystřeluje do nohou a už jenom leží. Nemůže se ani na posteli otočit, zvednout nohy, nic. Občas ji píchnou injekci na bolesti a to ještě musím za doktorama a říct jim to. Dnes ji dělali CT pánve a RTG plic, vše je prý v pořádku, ale mamina má přesto hrozné bolesti. Začíná ji fialovět levá noha, v pondělí 16. jde ma MR hlavy, zda se nádor opět nezačíná objevovat. Strašné je, že mamina už to vzdává a já se ji nedivím.
Previously wrote:
je to hrozné, co píšete, moje mamina v poslední době má strašné bolesti v bederní části a bolest jí vystřeluje do nohou a už jenom leží. Nemůže se ani na posteli otočit, zvednout nohy, nic. Občas ji píchnou injekci na bolesti a to ještě musím za doktorama a říct jim to. Dnes ji dělali CT pánve a RTG plic, vše je prý v pořádku, ale mamina má přesto hrozné bolesti. Začíná ji fialovět levá noha, v pondělí 16. jde ma MR hlavy, zda se nádor opět nezačíná objevovat. Strašné je, že mamina už to vzdává a já se ji nedivím.
Je to těžké, také se nedivím. Jak dopadlo vyšetření?
Re: mamina
Jsem tu opět po měsíci, protože jsem neměla sílu o tom napsat. Byla jsem zde naposledy 9.7.08,kdy jsem psala, že 16.7. jedeme s maminu na MR. Bohužel jsme nedojeli, maminka 12.7. zemřela v bolestech na selhání systému. Od operace žila přesně pouhé 4 měsíce. Byly to hrozné měsíce, kdy mamina většinu času trávila pouze v nemocnicích a ten poslední byl nejhorší. Dnes s bratrem víme, že neměla chodit na chemo a užít poslední měsíce života v plném zdraví a síle, a co víc, hlavně důstojně. Jediné, co nás uklidňuje, že teď je jí dobře a že jsme celé 4 měsíce každý den s ní byli. Já jsem konec nezvládla, zbaběle jsem odjela na víkend na chalupu, protože jsem věděla, že už je to tady. Můj bratr a taťka s ní byli v té hrozné poslední chvíli a ještě se ji pokoušeli oživovat. Asi je to pravda, že s touhle hnusnou potvoru se bojovat nedá, já jsem rozhodlá, zda mě to potká žádnou léčbu neprodělat. Všem Vám ostatním držím palečky a přeji hodně síly. Co se týče doktorů, tak jsem byla velice překvapena s profesionální přístupem v Krajské nemocnici Ústí nad Labem. Neurochirurgie je tam opravdu na vysoké úrovni.