My jsme prohráli. Vám přeji více štěstí.
Up to Osobní příběhy nemocných
Naše rodina dnes boj prohrála. Všem kdo bojujete se stejným nepřítelem přeji pevné odhodlání a více štěstí. Web budu dál provozovat a postupně zveřejňovat další informace v naději, že vám budou k užitku.
Re: My jsme prohráli. Vám přeji více štěstí.
POMOC!Prosím o pomoc o radu!
V květnu mé švagrové 21 let a 14 měsíční dítě našli zhoubný nádor na mozku.Byla v nemocnici v Hradci Králové ale vůbec se mi nelíbí jejich přístup.Poraďte mi prosím kontakt na někoho jiného!!!Prosím Rychle MMOC MOC to spěcháááá.Děkuji
My jsme také boj prohráli. Je to těžký boj a proto všem vám přejeme štěstí a hodně sil. My jsme měli hodně sil, ale neměli jsme to štěstí. Ještě nám zůstaly kapsle OVOSAN, který prý pomáhá bránit vzniku nádorových onemocnění, potlačuje nežádoucí účinky onkologické léčby a podporuje imunitní systém. Bohužel už jsme toto balení nedobrali. Balení má velikost 90 kapslí, ale dvě kapsle už jsou spotřebované. Trvanlivost do 31.12. 2009. Původní cena 2603,- Kč nyní 1900,-Kč.Třeba někomu z vás pomůže. SMS 608609487
Dobrý deň aj ja sa chcem pridať k Vám, pretože môjmu 15 ročnému synovcovi diagnostikovali nádor na mozgu, odoperovali mu 1 cm
a viac sa nedalo, veľmi sa trápim a určite aj celá naša rodina, pretože je po operácii, leží a je psychicky na tom dosť zlé, no horšie je na tom jeho mamka, pretože po histológii sa potvrdil zhubný,keď chodievame k nemu a spýtam sa sestry, čo je nové ona mi nevie nič bližšie povedať a ja by som jej chcela pomôcť. Lekári im dávajú šancu 50-50 ale to je len z jej reči. Neviem akoby som sa mala k tomu dostať, aby som bližšie vedela čo je to za nádor, pretože on ho má umiestnený v blízkosti miechy. Robili mu lumbálku, mal ísť do BA na odber nejakých buniek ale už je zmena budú mu robiť nejaký iný postup, lenže sestra povie, že nevie, čo je to a všetko je tabu. On len plače a tak jej pomôcť nemôžem. Poraďte mi, ďakujem.
a viac sa nedalo, veľmi sa trápim a určite aj celá naša rodina, pretože je po operácii, leží a je psychicky na tom dosť zlé, no horšie je na tom jeho mamka, pretože po histológii sa potvrdil zhubný,keď chodievame k nemu a spýtam sa sestry, čo je nové ona mi nevie nič bližšie povedať a ja by som jej chcela pomôcť. Lekári im dávajú šancu 50-50 ale to je len z jej reči. Neviem akoby som sa mala k tomu dostať, aby som bližšie vedela čo je to za nádor, pretože on ho má umiestnený v blízkosti miechy. Robili mu lumbálku, mal ísť do BA na odber nejakých buniek ale už je zmena budú mu robiť nejaký iný postup, lenže sestra povie, že nevie, čo je to a všetko je tabu. On len plače a tak jej pomôcť nemôžem. Poraďte mi, ďakujem.