Personal tools
You are here: Home Diskuze Osobní příběhy nemocných Proč?!
Document Actions

Proč?!

Up to Osobní příběhy nemocných

Proč?!

Posted by NaMi at July 09. 2009

Dobrý den,

dlouho se odhodlávám napsat, stále tomu nemůžu uvěřit, proč to potkalo zrovna nás (což v dané situaci není neobvyklá otázka), manželovi (38 let), který nebyl nikdy vážněji nemocný, diagnostikovali v polovině června cystický astrocytom s přechodem do glioblastomu gr.III-IV, je po 2 operacích, které přestál bez sebemenších problémů, po kterách mu zůstal minimální zbytek nádoru a nyní absolvuje ozařování a chemoterapii Temodalem, naštěstí ambulantně, po 3,5 týdnech strávených po operacích v nemocnici. Je zařazen do studie Centeric, ale počítač ho náhodně zařadil do skupiny se standardní léčbou. Krutý ortel lékařky neurochirurgie, která měla zrovna službu a já jsem chtěla po 2.operaci vědět výsledek celkové histologie, protože ta rychlá při operaci zněla gr.II, zněl gr.IV... pár měsíců...aby jste s tím počítali.Ale to přeci nejde!Manžel o prognoze své nemoci neví, myslím si, že to ani není nutné, potřebuje všechny síly k boji. Ačkoli si říkám, nebudu hledat na internetu další informace, které jsou vesměs velmi negativní, samozřejmě mi to nedá.Jedinou pozitivnější zprávou je snad v úvodu těchto stránek věta prof.Friedmana a příběhy vyléčených, jenom by to snad pomohlo ještě o trochu víc, kdyby takový případ byl i z České republiky a ne ze vzdálené Ameriky.  Na doporučení známé vařím manželovi čaj z Vilcacory a narazila jsem i na alternativní léčbu Laetrilem. Máte s tím někdo zkušenost?

Přeji nám všem hodně síly a i zdaru v boji s touto zákeřnou nemocí.

NaMi

Re: Proč?!

Posted by Boris Broďák at July 10. 2009

Previously NaMi wrote:

Dobrý den

Máme zkušenosti pouze s laetrilem, a myslím, že se jedná o jednu z nejúčinnějších alternativních metod. Vše potřebné se dočtete na stránce www.laetrile.cz. Kdyby jste měli nějaký dotaz, tak mě kontaktujte na adrese: brodak.boris@seznam.cz. Mamce dávali po neúspěšném ozařování a chemoterapii a po velké progresi nádoru pouze týdny života a nyní je to již téměř 6 měsíců a mamka je díky laetrilu stále tady. Zítra může být samozřejmně vše jinak, ale i tak to stálo za to.