Proč?!
Up to Osobní příběhy nemocných
Dobrý den,
dlouho se odhodlávám napsat, stále tomu nemůžu uvěřit, proč to potkalo zrovna nás (což v dané situaci není neobvyklá otázka), manželovi (38 let), který nebyl nikdy vážněji nemocný, diagnostikovali v polovině června cystický astrocytom s přechodem do glioblastomu gr.III-IV, je po 2 operacích, které přestál bez sebemenších problémů, po kterách mu zůstal minimální zbytek nádoru a nyní absolvuje ozařování a chemoterapii Temodalem, naštěstí ambulantně, po 3,5 týdnech strávených po operacích v nemocnici. Je zařazen do studie Centeric, ale počítač ho náhodně zařadil do skupiny se standardní léčbou. Krutý ortel lékařky neurochirurgie, která měla zrovna službu a já jsem chtěla po 2.operaci vědět výsledek celkové histologie, protože ta rychlá při operaci zněla gr.II, zněl gr.IV... pár měsíců...aby jste s tím počítali.Ale to přeci nejde!Manžel o prognoze své nemoci neví, myslím si, že to ani není nutné, potřebuje všechny síly k boji. Ačkoli si říkám, nebudu hledat na internetu další informace, které jsou vesměs velmi negativní, samozřejmě mi to nedá.Jedinou pozitivnější zprávou je snad v úvodu těchto stránek věta prof.Friedmana a příběhy vyléčených, jenom by to snad pomohlo ještě o trochu víc, kdyby takový případ byl i z České republiky a ne ze vzdálené Ameriky. Na doporučení známé vařím manželovi čaj z Vilcacory a narazila jsem i na alternativní léčbu Laetrilem. Máte s tím někdo zkušenost?
Přeji nám všem hodně síly a i zdaru v boji s touto zákeřnou nemocí.
NaMi
Previously NaMi wrote:
Dobrý den
Máme zkušenosti pouze s laetrilem, a myslím, že se jedná o jednu z nejúčinnějších alternativních metod. Vše potřebné se dočtete na stránce www.laetrile.cz. Kdyby jste měli nějaký dotaz, tak mě kontaktujte na adrese: brodak.boris@seznam.cz. Mamce dávali po neúspěšném ozařování a chemoterapii a po velké progresi nádoru pouze týdny života a nyní je to již téměř 6 měsíců a mamka je díky laetrilu stále tady. Zítra může být samozřejmně vše jinak, ale i tak to stálo za to.