Jak se zije a ... s GM IV
Up to Osobní příběhy nemocných
Pisu za svou zenu (33let), ktera take svuj boj dobojovala. S GM zila necela dva roky (presne 21 mesicu). Ovsem nezemrela na tuto zavaznou nemoc a sice na pooperacni komplikace - zanet. Cely pribeh Vam napisu a snad potom, budu moci nekomu poradit, podporit atd.
Je hrozně těžké smířit se s tím, co Vás potkalo a ještě těžší, když je to tak mladý člověk. Mé mamině je 55 let a s touto diagnozou bojuje od letošního února. Jak píšete, také mám strach z komplikací kolem, než přímo z nemoci. O mamině jsem se tady již párkrát zmínila v kategorii "nádory mozku". Co napsat, zatím bojujeme, i když před třemi týdny jsme o ni málem přišli. Selhání imunitního systému.
Je mi líto, co postihlo Vaši pani.
Previously Jan Papřok wrote:
Pisu za svou zenu (33let), ktera take svuj boj dobojovala. S GM zila necela dva roky (presne 21 mesicu). Ovsem nezemrela na tuto zavaznou nemoc a sice na pooperacni komplikace - zanet. Cely pribeh Vam napisu a snad potom, budu moci nekomu poradit, podporit atd.
Je mi to líto. Téměř dva roky dokázala s nemocí bojovat - asi to byla statečná žena. Tuším také, že aby to zvládala, musela mít oporu u svých nejbližších.
Re: Jak se zije a ... s GM IV
můj muž bojuje už 2 a půl roku. Je mu 32roků. Před týdenm mi řekli, že se potvora objevila znovu. ON to neví a já mu to nechci říct. Nevím pro co se rozhodnout, zda už to nechat tak a mít doma ještě pár třeba měsíců spokojeného manžela, nebo ho hnát na další chemo a operaci všechno mu říct a mít doma postiženého člověka, protože už nemá 8x8 cm mozku. Moc moc s tebou cítím
Renáta
Re: Jak se zije a ... s GM IV