Personal tools
You are here: Home Diskuze Osobní příběhy nemocných Nevzdávejte to, cesty jsou!
Document Actions

Nevzdávejte to, cesty jsou!

Up to Osobní příběhy nemocných

Nevzdávejte to, cesty jsou!

Posted by Kopejtko at July 15. 2011

Dobrý den,

Nevzdávejte se, cesty jsou.

Rád bych přispíval pravidelně, průběhy léčby, výsledky, dietologické poznatky, zkušenosti. Myslím že se již mám o co podělit. V boji s GM4 již mám dílčí úspěchy, po léčbě v USA mám slušná zlepšení, některé symptomy zmizely, některé hodně ustoupily, v léčbě pokračuji v ČR.  Krevní testy nádherné, fyzický stav taktéž. Obtížné stavy podobné chemoterapii vpodstatě neexistují. Maximum je drobná horečka, případně zimnice, blest hlavy. Nevolnosti, zvracení, nechutenství jsem nepoznal. Po drobném zhubnutí po nástupu absolutní změny stravování se mi daří nazpět nabírat váhu. Vše je zvladatelné. Obstarám se sám, řídím auto, prostě existuji. Rád bych ukázal cestu a dodal naději stejně nemocným lidem, kteří ji trošku ztrácejí. Naděje umírá poslední.

S pozdravem Stanislav Kopecký, Za rybníkem 790, Planá nad Lužnicí

Kontakty: stanislavkopecky@atlas.cz , 728 660 915

Rád podám informace komukoliv kdo je potřebuje, telefonu či osobní náštěvě se nikterak nebráním. Vše co vím rád předám. Prosím nebojte se a kontaktujte mě.

PS: Je mi 34, ženatý, mám dvě malé dcery 4 a 8 let. Diagnóza mi byla sdělena 26.5.2011. Zněla Glioblastom multiform v oblasti Corpus calosum ( velikost 6x3x4cm), neoperovatelný bez zásadního poškození funkcí organismu ( po operaci bych pravděpodobně nemluvil a byl na vozejku a nádor by neodstranili celý). Navrhovaná léčba chemoterapie 36 dávek, radioterapie cca 1 měsíc, pak 6 měsíců po jednom týdnu. Celková prognóza nemoci zněla 6-18 měsíců života. Diagnóza byla vypracována na nejlepším pracovišti v ČR, Na Neurologii Nemocnice na Homolce.